SAPA EGALIZARE BAUMIT 30 KG/SAC

  • Temperatura de lucru: 5-30 C
  • Utilizare: manual/mecanizat
  • Cantitate: 30 kg

Solicita oferta

Sapa de ciment cu aplicare manuala si mecanizata Baumit E225 este un mortar uscat predozat pentru realizarea sapelor de ciment. Are in compozitie nisipuri, ciment si adaosuri.

Este o sapa cu utilizare universala, cu o calitate si lucrabilitate uniforma, adecvata si pentru spatii umede. Produsul se distinge printr-o extrem de redusa umiditate remanenta atat initial cat si in exploatare.

Poate fi utilizata ca sapa flotanta (pe strat de izolatie termica/acustica), sapa glisanta (pe folie de polietilena), ca sapa in aderenta sau la sisteme de incalzire in pardoseala fara alte adaosuri de aditivi suplimentari.

Se poate utiliza si pentru montarea pavelelor de beton, placilor de beton la pardoseala si alte asemenea. Ca sapa suport destinata utilizarii in aer liber pe terase si balcoane protejate. In acest caz se recomanda ca inaintea placarii sa se realizeze o hidroizolatie cu Baumacol Protect.

Suportul trebuie sa fie portant uniform, nivelat, uscat, neinghetat, stabil, rezistent si curat, conform normelor in vigoare. Temperatura aerului, materialului si a suportului in timpul prepararii si procesului de priza trebuie sa fie de cel putin 5ºC si max. 30ºC.

Atentie!

La temperaturi inalte pot interveni perioade de priza si de intarire mai scurte. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data inscrisa pe ambalaj, la loc uscat, racoros, ferit de inghet, in ambalajul original, nedesfacut.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password