SC COUNTEX a inceput sa vanda materiale pentru constructii catre locuitorii orasului Baicoi, in urma cu aproape 20 de ani. Scopul initial a fost acela de a oferii servicii excelente si produse de calitate. Primul magazin deschis in 2001, se afla inca pe Str. Dorobanti nr.3. Pe masura ce activitatea a cescut , a urmat in 2007 deschiderea celui de-al doilea magazin situat pe str Republicii, iar in 2015 am avut parte de deschiderea celui de-al treilea magazin situat in afara orasului Baicoi, mai exact in Bordeni, str IL Caragiale nr 16b.

Prin punctele de desfacere si cu ajutorul unui serviciu de transport bine pus la punct reusim sa oferim produsele noastre pe o arie ce cuprinde Judetele Prahova, Ilfov si Bucuresti.

Încă de la început, am avut o politica avangardista în domeniul materialelor de construcții

  • Primul furnizor de termoizolație din Orașul Băicoi.

  • Primul furnizor de sisteme gips-carton din Orașul Băicoi.

  • Primul furnizor ce a oferit transport gratuit clienților din oras si zonele limitrofe.

  • Primul furnizor ce a oferit consiliere personalizată.

VALORILE noastre sunt : ONESTITATE si INTEGRITATE.

Dupa aceste valori ne ghidam in fiecare zi. Suntem sinceri in relatiile cu clienti, asociatii si partenerii nostrii . Integritatea noastra se vede in modul in care ne respectam angajamentele si intotdeauna facem tot ce ne sta in putinta “CAsa iasa bine” pentru toti clientii si partenerii nostrii.

PRETUIM OAMENII = Avem grija de clientul nostru.

Fiecare membru al echipei Countex are responsabilitatea de a avea mare grija de nevoile clientilor nostrii. Deoarece avem o relatie foarte buna si sanatoasa cu fiecare client, ne dorim in primul rand increderea si loialitatea lui fata de echipa noastra oferindu-i in schimb servicii si produse de calitate dar si un mediu si o ambianta placuta pe parcursul procesului de cumparare.

ECHIPA „DESCHISA”

Cel mai mare atu si cheia succesului nostru este Echipa. Credem ca fiecare dintre noi meritam un sentiment de demnitate, mandrie si satisfactie .

Suntem mereu deschisi la provocari , astfel incat sa ne dezvoltam profesional si sa devenim din ce in ce mai buni. Suntem prietenosi, ascultam intotdeauna si ne face placere sa facem parte din proiectele clientilor nostrii.

CALITATE INAINTE DE CANTITATE

Countex se mandreste cu calitatea si numele marcilor pe care le ofera prin produsele comercializate.

VIZIUNEA

Vedem clientii nostrii ca pe niste oameni muncitori in comunitatile locale in care traiesc, oameni care se straduiesc sa ofere celor dragi lor o casa frumoasa in care familia sa se bucure de viata. Vedem Countex-ul ca fiind magazinul prietenos din orasul lor unde le place sa isi faca cumparaturile !

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password