SAPA AUTONIVELANTA CN 68 25 KG/SAC

  • Tip produs : sapa autonivelanta
  • Baza materialului: amestec de ipsos, ciment, agregate si aditivi
  • Consum : cca. 1,5 kg/m²/mm grosime

Solicita oferta

Sapa autonivelanta Ceresit CN68 este utilizata la interior, pentru nivelarea sapelor de suflat de calciu, magnezit, asfalt turnat, a sapelor cu uscare rapida, a suprafetelor pe baza de ciment si a straturilor de sapa din cladirile vechi.

Utilizand acest tip de sapa, vei obtine o suprafata neteda, omogena, fara contractii sau fisuri. Poate fi aplicata mecanic,inclusiv pe pardoselile incalzite, in straturi de maxim 20 mm grosime. 

Aplicare:

Suprafata trebuie sa fie uscata, curata, fara fisuri sau materiale antiaderente si sa respecte prevederile din fisa tehnica a produsului.

Pentru placile de beton, sapele pe baza de ciment, sapele pe baza de sulfat de calciu si sapele pe baza de magnezit, suprafata se trateaza mai intai cu amorsa nediluata. Sapa se va aplica dupa uscarea completa a amorsei.

Sacul de sapa se toarna in 5,5-6 litri de apa rece si se amesteca cu un amestecator de viteza mica (max. 600 rpm), pana la obtinerea unei paste omogene. Dupa cca. 3 minute, sapa este gata pentru a fi turnata pe suprafata in fasii continue de 25-30 cm. Simultan, sapa va fi nivelata cu gletiera din otel.

Consumul orientativ este de cca. 1,5 kg/m²/mm grosime. Produsul se regaseste in sac de 25 kg.

Stratul turnat va fi protejat de actiunea directa a razelor solare, de inghet si aer uscat.

 

Densitate: 1,3 kg/L

Timp de uscare: Trafic dupa 12 h

Consum: 1,5 kg/m²/mm grosime

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password