MORTAR SUPER FIN MSF 25 KG/SAC

  • Compozitie material: ciment, agregate minerale, polimeri, plastificatori
  • Mod de aplicare: manual/mecanizat
  • Diluabil in procent de/cu: 25 kg praf – 5,0 / 5,5 L

Solicita oferta

Mortarul pentru tencuieli si reparatii Adeplast MSF super plastic este destinat finisarii tencuielilor la interior si exterior inainte de aplicarea gleturilor sau zugravelilor. In functie de absorbtia suportului acesta se amorseaza sau umezeste adecvat. Produsul nu se aplica pe suporturi din lemn, plastic, metal, gipscarton.

Avantaje:

  • suprafata fina
  • aderenta ridicata
  • prelucrare usoara

Stratul suport:

Produsul se aplica pe suprafete de tencuiala intarita cel putin 28 de zile. Suprafata trebuie sa fie rezistenta, curata, uscata, fara fisuri sau crapaturi, lipsita de grasimi, pulberi, reziduuri sfaramicioase, saruri sau alte materiale ce pot forma un strat separator. Portiunile fragile si reziduurile de mortar trebuie indepartate.

Punere in opera:

Suprafata ce urmeaza sa fie finisata se umezeste bine cu apa. Produsul va fi aplicat pe suprafata mat umeda, fara baltire de apa. La 25 kg se amesteca omogen cca. 5 – 5,5 litri de apa curata, de preferinta cu malaxor electric. Se lasa in repaus 5 – 10 minute dupa care se amesteca energic, scurt, inca odata. Se amesteca odata cantitatea de material ce poate fi pusa in opera in decurs de maxim 3 ore.

Mortarul se aplica pe suport cu gletiera in strat de grosime 1 – 2 mm. Dupa intrarea in priza materialul poate fi driscuit cu burete sau polistiren dupa udarea usoara a suprafetei. Intrarea in priza a amaterialului se verifica prin atingerea supafetei cu degetele. Cand materialul nu se mai lipeste pe degete acesta a intrat in priza si poate fi driscuit pentru obtinerea unei suprafete uniforme.

Grosime maxima de aplicare 2 mm.

Ambalare: 25 kg
Termen de valabilitate: 12 luni
Temperatura de aplicare: 5° C - 30° C
Timp de uscare: Cca. 72 h
Consum: 3 - 4 kg/m²

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password