COCHILIE TEAVA CASERATA 33/50 TEAVA D 32

Solicita oferta

Cochiliile necaserate pentru izolarea conductelor sunt obtinute prin taiere din blocuri de vata minerala bazaltica. Blocurile se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii prin procedeul REX, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Pentru compatibilitatea cu otelurile inoxidabile austenitice produsul se poate realiza in conditii de calitate AS fiind in conformitate cu urmatoarele standarde: EN 13648, AGI Q132 si ASTM C 795. Modul de realizare este dintr-o singura bucata de forma cilindrica goala la interior, avand o taietura longitudinala care permite montarea pe conducta si evita in acelasi timp dupa montaj, prin apropierea fetelor, pierderile de caldura. Fanta se pozitioneaza astfel incat sa nu permita patrunderea sau acumularea apei sau a umiditatii. Se recomanda fixarea prin legarea transversala (in minim 2 - 3 puncte/m, uniform distribuite) cu sarma zincata, banda de aluminiu sau platbanda metalica in functie de diametru.

Cochiliile sunt recomandate pentru:
  • izolarea termica si acustica a conductelor supraterane (interioare, sau exterioare) sau subterane (in canale termice) de transport si distributie a agentului termic cu temperatura maxima de +650 °C;
  • izolarea termica a conductelor de distributie a apei reci impotriva inghetului si a condensului;
  • izolare termica a cosurilor de fum.
La utilizarea in aer liber se recomanda protectia izolatiei cu un invelis metalic (tabla otel, tabla galvanizata, tabla aluminiu sau inox) sau protector. Rosturile dintre cochilii se inchid cu banda autoadeziva din aluminiu. Atunci cand se monteaza in zone expuse la produse petroliere, produsi in urma arderii, condens, umiditate sau sisteme avand sarcini dinamice (vibratii) solutia trebuie verificata in ceea ce priveste functionalitatea si durabilitatea.

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password