KIT PENTRU PLACI GIPS CARTON NIDA 25KG

  • Tip produs: ipsos de imbinare
  • Brand: Siniat
  • Cantitate: 25 kg

Solicita oferta

NIDA Profesional Fresh este o pulbere minerala pe baza de ipsos, de culoare alba, pre-amestecat cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta. In combinatie cu apa, se formeaza o pasta omogena cu timp de lucru optim, lucrabilitate superioara si miros de lamaie.
 
NIDA Profesional Fresh se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea imbinarilor dintre placile din gips-carton. Acest material se aplica utilizand banda de hartie microforata pentru incintele cu umiditate redusa, sau banda din impaslitura de fibra de sticla pentru zonele cu cerinte de rezistenta la foc sau umiditate crescuta. Datorita timpului de priza redus este solutia perfecta in cadrul aplicarilor in santierele de dimensiuni mici.
 
Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit si sa nu prezinte pete de ulei. Placile trebuie sa fie fixate ferm de profilele de montaj. 
 
Preparare: 
 
NIDA Profesional Fresh se disperseaza treptat in apa curata, necesara pentru amestec. Materialul se lasa in vas aproximativ 4 minute pentru a-i oferi timpul necesar de hidratare, dupa care se va amesteca manual, acesta dobandind consistenta dorita pentru a fi utilizat.
 
Realizarea rosturilor placilor din gips-carton aplicarea se face manual cu gletiera, mai intai aplicandu-se primul strat de material in rosturi fiind atenti la presarea materialului se traseaza cu spaclul pe linia imbinarii dintre placi, pentru a permite pastei sa patrunda in interiorul imbinarii si a preveni oricare posibil gol de aer se evita astfel tensionarea materialului in rost, dupa intarire si uscare.
 
Se aplica banda prin presare cu spaclul, se vor elimina golurile de aer si surplusul de pasta de pe imbinarea placilor.
 
Dupa uscare se va aplica al doilea strat de material, acoperind banda si diferentele de planeitate. Se vor elimina posibilele surplusuri de material, dupa care se va reveni cu stratul de finisaj. 
 
Masuri de protectie: 
 
Se lucreaza cu echipament de protectie adecvat, ochelari si masca de praf. 
 
La utilizari indelungate, se poarta manusi. 
 
Conditii de depozitare: 
 
Sacii se vor pastra pe paleti de lemn, in locuri acoperite, uscate si ferite de intemperii. In cazul utilizarii partiale, inchideti sacul cu grija, pentru a putea fi folosit in aplicatii ulterioare.

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password