Cum sa renovezi casa corect si economic

person Postat de: Countex list in: Constructii la: comment Comment: 0 favorite Hit: 1514

Renovezi pentru ca doresti sa ai o casa care sa arate mai frumos si sa fie mai confortabila. Cheia pentru o renovare corecta si economica este planificare eficienta a intregului proces.

Iata ce trebuie sa faci daca te-ai hotarart sa-ti renovezi casa.

Evalueaza starea locuintei.

Prima etapa a oricarui proiect de renovare este obtinerea unei evaluari detaliate a starii actuale a locuintei.

Oricât de bine te-ai pricepe la reparații casnice, o lucrare de renovare, mai ales una atât de complexă precum cea a întregii locuințe, trebuie lăsată în seama uui specialist. Acesta iti va examina locuinta si, mai ales, zonele care au nevoie de mai multe reparatii.

Estimează costurile

Deoarece doresti sa renovezi intr-un mod economic, este necesar sa decizi care sunt cerintele si limita de cheltuieli totale. Este important sa stii ca nu poti supraestima bugetul. Specialistul te poate ajuta si cu un cost estimativ al lucrarilor.

Aloca intotdeauna o suma mai mare de bani, pentru ca o renovare totala a casei implica de cele mai multe ori costuri surpriza.

Decide care sunt prioritatile

Este foarte important sa decizi care sunt etapele cele mai importante in intregul proces e renovare. Vrei sa renovezi toate camerele? Vrei sa schimbi caloriferele? etc.

Obtine cea mai buna oferta pentru materiale

Incearca sa achizitionezi toate materialele dintr-un singur loc, sau cel putin cea mai mare parte. Asta te poate ajuta sa obtii si un mic discount.

Solicita mai multe oferte de la diversi furnizori.

Daca te-ai decis sa renovezi si ai nevoie de o oferta corecta pentru materilele necesare, te incurajam sa ne spui despre proiectul tau, iar noi iti vom da cea mai buna oferta!

Cere oferta

Dumnica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password